annanestor

Recept på ostmuffins

Kategori: Recept

Lördagens bakning

Kategori: Vardag

Igår spontanbakade jag för fullt. Det blev nyttigt fröbröd, frökex och ostmuffins.
I ostmuffinsarna hade jag kalkon, soltorkade tomater och basilika som smaksättare. De blev jättegoda! Perfekt som mellanmål eller när man är på språng.
 

Idag är sista dagen på min lediga vecka. Veckan har gått hur fort som helst och därför har det inte heller blivit något bloggande. Men det blir nog ändring på det nu när rutinerna i vardagen kommer tillbaka. Skolan börjar igen om två veckor.

recept på müsli

Kategori: Recept

Lollos müsli

Kategori: Vardag

Nu håller jag på att göra Lollos müsli, recept kommer senare under dagen.

Möhippa

Kategori: Vardag

I helgen har vi haft möhippa för Jonna, vilket var väldigt kul. Hon kidnappades på IKEA för att sedan köra thai-boxning, ha picknick i parken, utföra uppdrag på stan, middag hos Pernilla med mat från ThaiTaste och sedan några härliga timmar i relaxen vid simhallen. Det blev en mycket lyckad dag och kväll. Har dessvärre bara en bild från dagen än så länge och det är på thaibuffén så det får bli den jag visar.
 

Koladröm

Kategori: Recept

Här kommer receptet på den underbart goda tårtan jag gjorde när Bella var här på middag.
 

Kvällsmys

Kategori: Vardag

Idag har jag varit ledig och tagit det lugnt och skönt. Sådana dagar behövs verkligen ibland.
Ikväll har Bella och Ville varit hos oss och ätit grillat och kola dröm till efterrätt. Det gick bra med alla tre hundarna så det kändes jättebra! Bella kunde i kap slappna av lite till slut.

Fina presenter

Kategori: Vardag

Jag blev så himla glad för mina fina presenter av Bella. Glömde att lägga upp bilder på sakerna igår så här kommer de; Två jättefina formar, en rund och en hjärtanformad, en förpackning lilavita servetter samt en "tack-sten". Stort tack Bella.

Matlådor är bra att ha

Kategori: Hundarna

Det här är nog en av de första gången vi inte har en enda matlåda i frysen. Därför har jag precis gjort en köttfärspaj som ska få bli matlådor, ska även hinna göra en kyckling/broccolipaj imorgon innan jobbet är min tanke.
Ikväll har vi alla fyra varit på hundpromenad. Jag tror vi var cirka 13-14 hundar av olika storlekar och raser. Tycker det är väldigt nyttigt att gå på dem då de inte får hälsa på varandra samt att de ger störning åt varandra när hundarna ska utföra olika övningar så som att gå balans, hoppa över och gå under saker och andra övningar. 

Liten blir stor

Kategori: Vardag

Min lilla chili växer så det knakar men hittills har jag bara fått en. Men jag hoppas att det snart ska börja komma på alla de andra träden också. Heja heja!
 
 

Vi älskar solen

Kategori: Vardag

Idag har det äntligen varit fint väder när jag har varit ledig. Vi har spenderat hela dagen på Granudden på Öland. Det var superhärligt. Molle och Sessan kan konsten att sola. Jag lyckades bränna mig på ryggen trots att jag hade smort in mig.
Snart ska jag öppna min present som jag har fått av fina Bella för att jag har tagit hand om hennes post när hon har varit hemma i Göteborg i sommar. Bilder kommer upp senare under kvällen. 

Snart kommer något städföretag hit och ska tvätta vår soffa, blir intressant att se hur de gör det utan att ta bort dom. Kanske någon form av skum?